Sinop Sel / Sinop'ta Sel Köprüleri Yıktı - Kastamonu : Sinop'un dikmen ve boyabat i̇lçelerinde dün akşam saatlerinde başlayan sağnak yağmur nedeniyle sel meydana geldi.

Sinop Sel / Sinop'ta Sel Köprüleri Yıktı - Kastamonu : Sinop'un dikmen ve boyabat i̇lçelerinde dün akşam saatlerinde başlayan sağnak yağmur nedeniyle sel meydana geldi.. Sel felaketinde yaklaşık 100 büyük ve küçükbaş hayvanın telef. Sinop'un ayancık ilçesi ve samsun'un bafra ilçesinde sağanak yağış baskınlara neden oldu. Sinop'ta su birikintisine düşen genç kız hayatını kaybetti. Açıklamada, yaklaşık üç saat etkili olacak yağış süresince ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi. Sinop valisi ahmet cengiz, kentte temmuz ayında yaşanan sel ve su baskınında şimdiye kadar toplam hasar tespitinin 243 milyon 676 bin 133 lira olduğunu bildirdi.

Sinop'ta sel, sağanak yağış mı yaşandı? Sinop'un dikmen ve durağan i̇lçelerine dün gece geç saatlerde başlayan sağnak yağmur sele neden oldu. Sinop'ta aşırı yağış nedeniyle sel ve su baskınıyla karşı karşıya kalan dikmen ve durağan ilçelerinde hasar tespit çalışmaları sürüyor. Sel felaketinde yaklaşık 100 büyük ve küçükbaş hayvanın telef. Sinop valisi ahmet cengiz, kentte temmuz ayında yaşanan sel ve su baskınında şimdiye kadar toplam hasar tespitinin 243 milyon 676 bin 133 lira olduğunu bildirdi.

Sinop'ta sel | NTV
Sinop'ta sel | NTV from cdn1.ntv.com.tr
Bölgeden gelen bilgilere göre, sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele neden oldu. Sel sularına kapılan 4 kişinin cesedi. Sinop'ta aşırı yağış nedeniyle sel ve su baskınıyla karşı karşıya kalan dikmen ve durağan ilçelerinde hasar tespit çalışmaları sürüyor. Gündem 28.06.2012, 11:13 28.06.2012, 11:13. Karadeniz bölgesinde şiddetli yağış etkili oluyor. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Sinop valisi ahmet cengiz, kentte temmuz ayında yaşanan sel ve su baskınında şimdiye kadar toplam hasar tespitinin 243 milyon 676 bin 133 lira olduğunu bildirdi. İki kent arasındaki ulaşım kesildi.

Karadeniz de tarihi bir köy.

Sinop'un dikmen ve boyabat i̇lçelerinde dün akşam saatlerinde başlayan sağnak yağmur nedeniyle sel meydana geldi. Sinop'un ayancık ilçesi yenikonak köyünde bir evin sel ve heyelanın etkisiyle yıkılma anı, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Sinop'ta dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmurun ardından gelen seller, dikmen ve durağan ilçelerinde hasara neden oldu. Sinop valisi ahmet cengiz, kentte temmuz ayında yaşanan sel ve su baskınında şimdiye kadar toplam hasar tespitinin 243 milyon 676 bin 133 lira olduğunu bildirdi. Sel felaketinde yaklaşık 100 büyük ve küçükbaş hayvanın telef. Si̇nop'un dikmen ve durağan i̇lçelerine dün gece geç saatlerde başlayan sağnak yağmur sele neden oldu. Açıklamada, yaklaşık üç saat etkili olacak yağış süresince ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi. Sinop'taki sel baskınında hasar tespiti. İki kent arasındaki ulaşım kesildi. İçişleri bakan yardımcısı i̇smail çataklı da aşırı yağışlar nedeniyle sele teslim olan sinop'ta gerekli müdahalelerin yapıldığını belirtti. Sinop'ta geleneksel yeşilay bisiklet turu'nun 9.'su düzenlendi. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan şiddetli yağış nedeniyle evlerinde mahsur kalan 19 kişi, sahil güvenlik komutanlığına bağlı 2 helikopterle kurtarıldı. İki kent arasındaki ulaşım kesildi.

Yaşanan sel nedeniyle bazı köprüler yıkılırken, birçok hayvan telef oldu. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan sağanak sele neden oldu. Sinop'un ayancık ilçesi ve samsun'un bafra ilçesinde sağanak yağış baskınlara neden oldu. Karadeniz de tarihi bir köy. Sinop'un dikmen ve durağan ilçelerinde sabaha karşı etkili olan sağanak yağış sonrası her iki bölgede sel meydana geldi.

Sinop'ta Sel Köprü Yıktı | Güncel
Sinop'ta Sel Köprü Yıktı | Güncel from i.haber3.com
Bölgede gece boyu etkili olan yağış sabah saatlerinde sele dönüştü. Samsun canli haber 318 views1 month ago. Derelerin taşması sonucu ilçe merkezinde birçok ev ve işyerini su bastı. Açıklamada, yaklaşık üç saat etkili olacak yağış süresince ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi. Sinop'ta su birikintisine düşen genç kız hayatını kaybetti. Sel olan bölgelerden birisi de sinop oldu. Karadeniz de tarihi bir köy. Dikmen ve durağan ilçelerinde sabaha karşı etkili olan sağanak yağış sonrası her iki bölgede büyük çaplı sel meydana geldi.

Sel felaketinde yaklaşık 100 büyük ve küçükbaş hayvanın telef.

Si̇nop'un dikmen ve durağan i̇lçelerine dün gece geç saatlerde başlayan sağnak yağmur sele neden oldu. Dikmen ve durağan ilçelerinde sabaha karşı etkili olan sağanak yağış sonrası her iki bölgede büyük çaplı sel meydana geldi. Sinop'ta dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmurun ardından gelen seller, dikmen ve durağan ilçelerinde. Sinop'un dikmen ve boyabat i̇lçelerinde dün akşam saatlerinde başlayan sağnak yağmur nedeniyle sel meydana geldi. Sinop'ta su birikintisine düşen genç kız hayatını kaybetti. Sel sularına kapılan 4 kişinin cesedi. Karadeniz de tarihi bir köy. Sinop'ta aşırı yağış nedeniyle sel ve su baskınıyla karşı karşıya kalan dikmen ve durağan ilçelerinde hasar tespit çalışmaları sürüyor. İçişleri bakan yardımcısı i̇smail çataklı da aşırı yağışlar nedeniyle sele teslim olan sinop'ta gerekli müdahalelerin yapıldığını belirtti. Haberler yaşam sinop'u sel vurdu. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan sağanak sele neden oldu. Karadeniz bölgesinde şiddetli yağış etkili oluyor. Yaşanan sel nedeniyle bazı köprüler yıkılırken, birçok hayvan telef oldu.

Gündem 28.06.2012, 11:13 28.06.2012, 11:13. Gece boyunca devam eden sağanak sabaha karşı etkisini artırdı. Sinop'ta su birikintisine düşen genç kız hayatını kaybetti. Sinop valisi ahmet cengiz, kentte temmuz ayında yaşanan sel ve su baskınında şimdiye kadar toplam hasar tespitinin 243 milyon 676 bin 133 lira olduğunu bildirdi. Açıklamada, yaklaşık üç saat etkili olacak yağış süresince ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi.

Sinop'ta sel nedeniyle Ayancık Devlet Hastanesi tahliye ...
Sinop'ta sel nedeniyle Ayancık Devlet Hastanesi tahliye ... from cdn.bursahakimiyet.com.tr
Sinop'un ayancık ilçesi yenikonak köyünde bir evin sel ve heyelanın etkisiyle yıkılma anı, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. İçişleri bakan yardımcısı i̇smail çataklı da aşırı yağışlar nedeniyle sele teslim olan sinop'ta gerekli müdahalelerin yapıldığını belirtti. Gündem 28.06.2012, 11:13 28.06.2012, 11:13. Yaşanan sel nedeniyle bazı köprüler yıkılırken, birçok hayvan telef oldu. Sinop'taki sel baskınında hasar tespiti. Gece boyunca devam eden sağanak sabaha karşı etkisini artırdı. Sinop'ta dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmurun ardından gelen seller, dikmen ve durağan ilçelerinde. Sel felaketinde yaklaşık 100 büyük ve küçükbaş hayvanın telef.

Sinop'taki sel baskınında hasar tespiti.

Sinop'ta geleneksel yeşilay bisiklet turu'nun 9.'su düzenlendi. Sel felaketinde yaklaşık 100 büyük ve küçükbaş hayvanın telef. İçişleri bakan yardımcısı i̇smail çataklı da aşırı yağışlar nedeniyle sele teslim olan sinop'ta gerekli müdahalelerin yapıldığını belirtti. İki kent arasındaki ulaşım kesildi. Dikmen ve durağan ilçelerinde sabaha karşı etkili olan sağanak yağış sonrası her iki bölgede büyük çaplı sel meydana geldi. Haberler yaşam sinop'u sel vurdu. Sinop'ta meydana gelen sel afeti özellikle dikmen ilçesinde büyük maddi hasara yol açtı. Sinop'ta kuvvetli ve gök gürültülü yağışlar kent merkezi ile türkeli ve ayancık ilçelerinde etkili oldu. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Sinop'un ayancık ve türkeli ilçelerinde gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi. Sinop`un türkeli ilçesinde sel felaketi yaşandı. Sinop valisi ahmet cengiz, kentte temmuz ayında yaşanan sel ve su baskınında şimdiye kadar toplam hasar tespitinin 243 milyon 676 bin 133 lira olduğunu bildirdi. Bölgeden gelen bilgilere göre, sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele neden oldu.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook